top of page

Onze diensten

LOOKBOOK

Een kijkje bij verschillende interieurs...

Vavoom_Styling_Studio_Publiek_Photoshoot

WOONBOERDERIJ

De ultieme droomopdracht! Volledige creatieve vrijheid. Het ontwerpen van de woonkamer, lichtplan, en meubels. Een complete metamorfose!

Wonen en Co publicatie.jpg

SCHIPPERSWONING

In opdracht van Wonen & Co, de metamorfose, is deze fijne living voorzien van kleur, textuur en een mix van stijlen. Design gecombineerd met vintage items.

Vavoom_Styling_Studio klein lookbook 3.j

WOONBOERDERIJ

Qua sfeer en stijl eenheid creeren in deze prachtige woonkeuken. De lange boomstam tafel krijgt verschillende design stoelen om zich heen. Van Piet Boon en Eames tot Kartell. Eenvoud in kleur maar spanning in materiaal.

IMG_3281_edited.jpg

ONTWERPSCHETS VRIJSTAANDE WONING

Creëren van een riante familie living, groot vloerkleed en extra zitje in de erker. Mix van design en rijke, luxe materialen, als zijde, linnen, velours en kasjmier.

Vavoom_Styling_Studio klein lookbook 5.jpg

PROJECT

Het meest eenvoudig om kleur aan te brengen zonder grote investeingen te doen is een upgrade met kussens, bloemen en kunst. Je kunt kunst lenen en de kussen

201911107256-1-1080x1620.jpg

STYLING

Dit is de beschrijving van je project. Voeg een korte samenvatting toe. Dit helpt bezoekers de context en achtergrond van het project te begrijpen, of je nu met tekst, beeld, video of een ander medium werkt. Maak vervolgens gebruik van het onderdeel Media om je project te delen!

bottom of page