PROJECTEN

WOONBOERDERIJ MIDLAREN

CARTE BLANCHE IN DEZE PRACHTIGE BOERDERIJ IN DE BOSSEN VAN DRENTHE. DUTCH DESIGN GECOMBINEERD MET FAUTEUIL HUSK, EEN VINTAGE VLOERKLEED EN KLEURRIJKE IBIZA STIJL KUSSENS

Vavoom_Styling_Studio_Publiek_Photoshoot
Vavoom_Styling_Studio klein lookbook 3.j

EETKAMER WOONBOERDERIJ

DEZE RUIMTE HEEFT EEN OPEN VERBINDING MET DE LEEFKEUKEN EN DE LIVING. DOOR HET GEBRUIK VAN HOUT, LEER, METAAL EN KUNSTOF MAAKT HET GEHEEL SPANNEND EN EEN MOOI GEHEEL.

SCHIPPERSWONING GRONINGEN

KLEUR! KEYWORD BIJ DIT MOOIE HUIS UIT 1900. EEN FIJNE DESIGN LEEFBANK GECOMBINEERD MET ZACHTE EN VRIENDELIJKE MATERIALEN MAKEN HET GEHEEL SUPER COMFORTABEL.

Wonen en Co publicatie.jpg
Vavoom%20ontwerp%2010_edited.jpg

HAARD-ZITJE LANDHUIS

DOOR EEN DRAAIBAAR 'RELAX-EILAND' TE COMBINEREN MET DE WOONKAMER WORDT DEZE VERLENGD EN ÉÉN GEHEEL MET DE HOUTKACHEL.

KANTOOR MAKELAARDIJ HAREN

EEN UPGRADE VAN HET BESTAANDE INTERIEUR. DOOR BEHANG TOE TE VOEGEN, NIEUWE VERLICHTING, MUURVERF EN ACCESSOIRES. HET GEHEEL HEEFT MEER SFEER, KLEUR EN UITSTRALING GEKREGEN. PASSEND BIJ HET HIGH END KANTOOR.

IMG_20191023_122850_edited.jpg
Vavoom_Styling_Studio%2520klein%2520look

RELAXRUIMTE - TV KAMER

SPECIAAL VOOR DE KINDEREN IS ER EEN VERLENGSTUK VAN DE WOONKAMER GEMAAKT. DOOR EEN VERBINDING MET DE WOONKAMER HEBBEN ZE TOCH HUN EIGEN RUIMTE ZONDER HELEMAAL AFGESLOTEN TE ZIJN. LEKKER OM EEN BOEKJE TE LEZEN OF TV TE KIJKEN.

APPARTEMENT GRONINGEN

LICHT, RUSTIG MET ZACHTE TINTEN. ROZE, ECRU EN COGNAC VORMEN DE BASIS. NATUURLIJKE ELEMENTEN EN GEZELLIGE KUSSENS MAKEN HET GEHEEL EIGEN.

17882390500591518.jpg
17846017748098835.jpg

WOONKAMER BUNGALOW


DOOR DE BASIS LICHT TE HOUDEN, KUN JE ALLE KANTEN OP MET ACCESSOIRES EN TEXTIEL. EEN AANTAL MOOIE STATEMENT ITEMS EN JE HEBT EEN STRAK GEHEEL.

WOONKEUKEN MIDLAREN

DE ROBUUSTE EN OP MAAT GEMAAKTE WOONKEUKEN IS VOORZIEN VAN KLEURRIJKE PETLAMPEN (LAMPEN GEMAAKT VAN GERECYCLED PLASTIC) EN DESIGN KRUKKEN.

Vavoom_Styling_Studio klein lookbook 10.
IMG_20200908_125726.jpg

LIVING GRONINGEN

SMAAKVOL EN SUBTIEL KLEURGEBRUIK MET EEN VLEUGJE AVANTGARDE. ZACHTE EN LUXE MATERIAALGEBRUIK. KUNST, KLEUR EN PLANTEN MAKEN HET GEHEEL PERSOONLIJK.